Jongens opgepakt voor inbraak Yerseke

Toegevoegd: 15-06-2019, 12.23 uur

Jongens opgepakt voor inbraak Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie heeft twee jeugdige inbrekers aangehouden naar aanleiding van een inbraak maandagochtend bij een snackbar aan de Schotte in Yerseke.

De inbaak vond maandag rond 05.30 uur plaats. Nadat een ruit was ingeslagen, werden diverse pakjes sigaretten gestolen. Diensthond Ringo werd ingezet om te speuren naar de daders maar dit leverde niets op. Wel werd een klein deel van de buit teruggevonden.

De politie deed na de inbraak ter plaatse onderzoek, hoorde getuigen en bekeek videobeelden. Uiteindelijk leidde het onderzoek naar de verdachten. Vrijdag werd één van de jongens thuis aangehouden. Zaterdagochtend meldde de tweede verdachte zich op het politiebureau in Goes.

Ze jongens, beiden 15 jaar oud, zijn ingesloten voor verder onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750