Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor ongeluk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 05-07-2019, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De brandweer is vrijdag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt voor een autobrand na een ongeluk bij Vrouwenpolder.


Rond 17.15 uur kwamen op de Koningin Emmaweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Uit één van de voertuigen kwam rook waarvoor de brandweer uitrukte. Van brand bleek ter plaatse geen sprake te zijn.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen om de betrokkenen van één van de voertuigen na te kijken. In de auto zat ook een kindje. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De schade is tussen de betrokken partijen onderling afgehandeld. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren