Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Brandweer haalt poes van balkon Goes

Toegevoegd: 11-07-2019, 22.18 uur
De brandweer had het beestje snel te pakken. De brandweer had het beestje snel te pakken.
De brandweer had het beestje snel te pakken.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is donderdagavond uitgerukt vanwege een poes die op een balkon van een flatwoning zat.


De bewoners van het huis aan de Jozef Israelsstraat waren niet thuis en het dier zat al een tijdje te miauwen. Daarom werd rond 21.25 uur de ladderwagen van de brandweer opgeroepen nadat in eerste instantie melding was gemaakt bij de politie. 

De brandweer had het dier snel te pakken. De poes is overgedragen aan een omwonende.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (12-7-2019 om 22:31)
Als dierenliefhebber vind ik dat katten ook aangelijnd moeten worden, dit omwille van de bescherming van het dier en o.a. gevogelte, auto’s die bekrast worden..? Naast dat (met wormen besmette) katten de zandbakken voor kinderen bemesten met alle gevolgen van dien vind ik alles bij elkaar opgeteld (zie brandweer acties) een behoorlijk duur grapje en ben ik het niet eens dat mijn ingeleverde belastinggeld bijdraagt om katten liefhebbers tegemoet te komen. Hondenbezitters betalen immers ook belasting. Verder chapeau voor de brandweer die het toch weer voor elkaar heeft gekregen.
Joke Stoutjesdijk (12-7-2019 om 12:05)
ik ben het helemaal eens met de vorige reactie geweldig dat ze dat doen als je dierenliefde kent dan begrijp je het wel . nogmaals bedankt .
Liesbeth van den Bergh (12-7-2019 om 09:58)
Goed gedaan!!
bram (12-7-2019 om 04:32)
Kijk weet je, wie goed is voor dieren, daar is niets mis mee. Krijg van dit soort acties dan ook altijd een warm gevoel. Ho, ho, ik weet het wel de reactie van de niet dierenliefhebbers, "Je kan je beter voor iets belangrijkers in spannen of zoiets", maar petje af hoor voor de mensen die zo'n poes (of kat) uit zijn benarde positie halen. Van mij uit: hartstikke bedankt !!
Cookie-instellingen beheren