Straatrover schrikt van hond en gaat ervandoor

Toegevoegd: 14-07-2019, 14.07 uur

Straatrover schrikt van hond en gaat ervandoor
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie doet onderzoek naar een mislukte straatroof vannacht in Zierikzee. De dader droop af nadat hij de vervaarlijk uitziende hond van zijn beoogde slachtoffer zag.

Een man was volgens de politie iets na middernacht zijn hond aan het uitlaten op de Leversdijk toen plotseling een man uit het hoge gras tevoorschijn kwam. Dat gebeurde tussen het Leversdijksepad en de Willem van Oranjelaan. De man probeerde de wandelaar te beroven, maar toen hij diens hond zag schrok hij en ging hij er vandoor in de richting van de Schuddebeurs.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben. Van de dader is bekend dat het een lichtgetinte man was van circa 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte baseballcap met witte letters LA erop. Hij droeg een rood shirt en een korte witte broek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (14-7-2019 om 15:53)
"Lichtgetint " met andere woorden noord afrikaans. Gelukkig zijn die over het algemeen doodsbenauwd voor honden. Zonder hond was dit het zoveelste slachtoffer van onze medelanders. En als die hond even zijn tanden in die laffe rat had gezet was de eigenaar dader en de hond in beslag genomen zeker.