Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 91 km

Auto rijdt door na ernstig ongeluk Hulst

Toegevoegd: 24-07-2019, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is iemand woensdagochtend doorgereden na het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval. De politie is naar hem/haar op zoek.


Een fietsster werd rond 10.30 uur bij de kruising van de Van der Maelatedeweg en de Zoetevaert aangereden door een auto. Deze ging er na de botsing vandoor en is tot op heden niet achterhaald. Politiewoordvoerster Esther Boot laat weten dat ook nog niet veel duidelijk is over de auto en de bestuurder. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld, wordt daarom verzocht contact op te nemen met de politie.

De gewonde fietsster is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. De weg is daarom lange tijd afgesloten geweest.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren