Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bromfietser ten val door afgevallen graan

Toegevoegd: 08-08-2019, 20.55 uur
Het ongeluk gebeurde op de Dorpsstraat.
Het ongeluk gebeurde op de Dorpsstraat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Een bromfietser is donderdagochtend ten val gekomen in Schoondijke doordat het wegdek lag bezaaid met afgevallen graanresten.

Het ongeluk gebeurde rond 10.55 uur op de Dorpsstraat. Volgens de politie lag ter plekke een flinke hoeveelheid graan op de weg. De bromfietser werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

De politie roept boeren op om hun kippers en aanhangwagens niet te vol te doen en zo dergelijke ongevallen te voorkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (11-8-2019 om 09:00)
sja de boeren krijgen steeds grotere en zwaardere spulletjes om hun oogst van het land te halen. De ambtenaren die daar toestemming voor geven om met die oversized karen en tractoren op de openbare weg te komen vergeten vaak dat de meeste weggetjes nog steeds berekend zijn qua breedte en gewichten uit de jaren 50 en 60 het is dus grotendeels de schuld van de overheid.... Natuurlijk helpt de leeftijd van de bestuurders en haast en geld en telefoons zeker niet bij aan de verkeersveiligheid. Politie moet zich schamen dat ze hier geen toezicht houden die zijn mede verantwoordelijk voor gevaarlijke situaties.
motorrijder (10-8-2019 om 18:23)
Een eerdere reactie is dat afzeilen pas in zicht komt als het regent.Als men als automobilist met een aanhangertje rijdt,moet er een net over want anders krijg je een boete.Waarom dan de agrariƫrs en vrachtwagenbestuurders(in bietentijd)ook niet verplichten.
Flappie (10-8-2019 om 12:38)
de politie . zover die er nog is, lijkt ook helemaal niets te willen doen hieraan. landbouwvoertuigen zijn blijkbaar boven de wet gesteld. Hun winst is blijkbaar belangrijker dan de veiligheid van alle weggebruikers. een diepe schande is het.
terrorboeren (10-8-2019 om 10:32)
Waarschuwen ? ik neem aan dat de dader wordt gevonden en opgepakt ? ik denk aan poging tot willekeurige doodslag, nalatigheid met letsel tot gevolg o.i.d. opsporen en rijbewijs innemen met een rijontzegging voor tien jaar.
Piet Cijsouw (9-8-2019 om 19:55)
Reactie zegt veel over niveau inzender,ook niet ontwikkeld
Henk (9-8-2019 om 18:37)
Gebeurt ook in en rond Nieuwvliet. Waarschuwing aan alles op twee wielen zie je trekkers de oggst er af rijden pak je rotondes dan wat voorzichtiger. Ook waar er gras gemaaid wordt vers nat gras, bladeren in de herfst en uien en bieten later in het najaar plus slik. Rijdt zelf voorzichtig en wees gewaarschuwd. En loonbedrijfen boeren en jonge trekkerrijders let ook een keer ff op wat je veroorzaakt. Als we van beide kanten dit ter harte nemen ontstaan er minder ongevallen. Rij voorzichtig en hou je lading binnen.