Bromfietser ten val door afgevallen graan

Toegevoegd: 08-08-2019, 20.55 uur

Het ongeluk gebeurde op de Dorpsstraat.
Het ongeluk gebeurde op de Dorpsstraat.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Een bromfietser is donderdagochtend ten val gekomen in Schoondijke doordat het wegdek lag bezaaid met afgevallen graanresten.

Het ongeluk gebeurde rond 10.55 uur op de Dorpsstraat. Volgens de politie lag ter plekke een flinke hoeveelheid graan op de weg. De bromfietser werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

De politie roept boeren op om hun kippers en aanhangwagens niet te vol te doen en zo dergelijke ongevallen te voorkomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (9-8-2019 om 11:48)
@JWZ: helemaal mee eens! Meten met 2 maten
D.K. (9-8-2019 om 09:12)
Beste JWZ.....helemaal met U eens! Dit gebeurd heel veel bij de Sluis van Kats e.o. Veel te vol en zelfs extra hoge schotten aangebracht. Op de Oude Dijk liggen ook graankorrels. En dan met snelheden van 50 t/m 70 km. per uur! Vragen om problemen. Maar er is ook geen enkel toezicht! Waarom niet.....door de onverantwoorde bezuinigingen van de laatste 20 jaar op de Politie.... Maar aan dit alles heeft Den Haag en Middelburg gewoon lak....het zij zo, helaas!
JWZ (8-8-2019 om 23:05)
Ik worstel al een tijdje met de volgende vraag: Waarom moeten wij, de niet-boeren onze aanhangers met zeil en net afdekken? Wanneer je naar het grof vuil gaat om je afval weg te brengen, staat de politie te controleren of je wel een netje gebruikt. Als ik kijk naar de landbouwvoertuigen, gebruiken die geen van allen een afdekking van hun lading. In de oogsttijd ligt er veel opbrengst op de weg: aardappels, bieten, wortels, prei en graan onder andere. Ik vind het prima dat de politie mij een bekeuring geeft wanneer ik mijn net niet gebruik, maar dan de bestuurders van de landbouwvoertuigen ook!