Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk had liter sterke drank op

Toegevoegd: 11-08-2019, 16.45 uur
De gewonde man is per ambulance afgevoerd.
De gewonde man is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die gisteren gewond raakte bij een ongeluk op de Koegorsstraat heeft geprobeerd de politie op het verkeerde been te zetten door te zeggen dat hij niet de bestuurder was en dat deze was gevlucht. De man bleek dronken te zijn.


De 37-jarige man uit Axel, vertelde in eerste instantie aan de agenten dat de bestuurder weg was. Onafhankelijke getuigen, die het ongeval hadden zien gebeuren, vertelden echter dat deze man zelf de bestuurder was geweest van de auto.

Hij bekende een liter sterke drank te hebben gedronken. Afgezien daarvan bleek dat hij een rijontzegging had tot eind september. Hij mocht dus sowieso geen auto besturen. De man werd aangehouden. In het ziekenhuis heeft een arts een bloedmonster van hem afgenomen zodat bekeken kan worden hoeveel hij precies had gedronken. Het monster is opgestuurd naar het NFI. De uitslag laat nog even op zich wachten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn S (17-8-2019 om 05:03)
Ik vraag mij altijd af wat de denkwijze is van zo'n persoon die dit doet. Moet toch wel heel apart zijn
wim (12-8-2019 om 07:05)
Dus dit is niet zijn eerste keer dat de auto op zijn kop is terecht gekomen hoe kan een mens nu een liter sterke drank in zijn lichaam krijgen dan ben je een echte alcoholist die niet meer in auto rijden verantwoord is.
Taas (11-8-2019 om 20:34)
Hoezo, de uitslag laat nog even op zich wachten,Brandweer politie de burger betaald wei.Mee pakken die kerel(ongedierte) en nooit meer rijden.Gaan de goede kant op hier in NEDERLAND.
jacob (11-8-2019 om 19:35)
@Tarkan Ik ben het volledig met je eens. Maar de rechterlijke macht en de regering denken daar anders over. De straffen en boetes zijn veel te laag en nu is lachgas een hot item en de regering? die slaapt verder en hebben een geweten van? ok laat maar. Je zal er maar mee geconfronteerd worden of erger een naaste verliezen door zo'n aso.
Piet Cijsouw (11-8-2019 om 18:54)
Als je als weggebruiker tegenwoordig gewoon de toegestane snelheid aanhoud dan wordt je steeds vaker onaangenaam verrast door malloten die meestal onder invloed van zogenaamde genotmiddelen alle regels aan hun laars lappen. De hulpverlening die vaak bij nacht en ontij moeten uitrukken zijn daarom hun gewicht in goud waard
Mijn mening (11-8-2019 om 18:29)
Mooi, alle kosten op deze sukkel verhalen en rijbewijs permanent afpakken.
Cookie-instellingen beheren