Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Fietser geschept Buitenhaven Terneuzen

Toegevoegd: 14-08-2019, 09.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een fietser is vanmorgen in Terneuzen gewond geraakt nadat hij is aangereden door een automobilist.


Het ongeval vond rond 08.05 uur plaats op de Buitenhaven. De fietser werd op een oversteekplaats geschept door de automobilist. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht. Een ambulance heeft de gewonde met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over het letsel was bij de politie nog niks bekend.

De weg is lange tijd afgesloten geweest voor politieonderzoek door de Verkeerspolitie. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (15-8-2019 om 08:54)
het is daar voor fietsers er niet op verbeterd .ook niet bij de nieuwe rotondes want daar had je vroeger voorrang ,nu niet meer dus wanneer het druk is moet je maar hopen dat een automobilist zo vriendelijk is om te stoppen .die zijn er zeker maar ik vond de oude voorrang situatie veel veiliger
Truus (14-8-2019 om 15:55)
Het is daar ook een eng gevaarlijk rotstuk om over te steken.
Fietsersbond Zeeuws Vlaanderen (14-8-2019 om 11:57)
Wow sterkte voor de gewonde fietser, dit is een flinke klap geweest en dat waar maar 50km/u meer gereden mag worden. Droevig bericht.
Cookie-instellingen beheren