Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor drugshandel Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2019, 15.17 uur
Aanhoudingen voor drugshandel Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren twee verdachten aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. De politie startte een onderzoek nadat er informatie was binnen gekomen dat er vermoedelijk vanuit een woning aan de Houtkaai gehandeld wordt in drugs.


Agenten controleerden rond 15.35 uur een scooterrijder in de omgeving van de woning. Omdat agenten een wietlucht roken bij de 17-jarige jongeman hebben zij een speekseltest afgenomen. Deze test gaf een positief resultaat op THC (werkzame stof van hennep). Hij had een kleine hoeveelheid drugs bij zich. De Middelburger heeft geen geldig rijbewijs en de scooter waarop hij reed is niet verzekerd. Hij is aangehouden.

Omdat het vermoeden bestaat dat deze verdachte als runner werkt voor een dealer heeft de politie een doorzoeking gedaan in een woning aan de Houtkaai. In deze woning werden diverse verdovende middelen – soft- en harddrugs- aangetroffen.

De politie nam naast de drugs, mobiele telefoons, ook goederen in beslag die gerelateerd zijn aan drugshandel. De politie heeft de gemeente geïnformeerd over de drugshandel vanuit de woning en de aanhouding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750