Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 223 km

Zestien gewonden bij flink ongeluk Deltaweg

Toegevoegd: 15-08-2019, 17.01 uur - Update: 01-10-2019, 23.13 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De hulpdiensten zijn vanmiddag met groot materieel uitgerukt voor een ongeval bij Wilhelminadorp. Volgens de politie zijn er zestien mensen gewond geraakt.


Rond 15.50 uur kwamen er op de Deltaweg (N256) meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie gaat het om een ernstig ongeluk waarbij zestien gewonden zijn gevallen. De brandweer is ter plaatse en heeft één persoon bevrijd uit een auto.

Ambulances brengen de gewonden, waaronder enkele kinderen, naar het ziekenhuis. Ook een traumahelikopter is ter plaatse. Deze brengt ook een gewonde naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de slachtoffers is nog niets bekend.

De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat adviseert mensen om te rijden via de N57 (Walcheren) en de N255 (Noord-Beveland). Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. Verkeersspecialisten van de politie gaan hier ter plekke onderzoek naar doen. Om deze reden zal de weg voorlopig ook nog afgesloten zijn.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (16-8-2019 om 22:32)
De weg is niet gevaarlijk, pas gewoon je rijgedrag aan.
Franky (16-8-2019 om 10:59)
Ik rij dagelijks over deze weg voor woon werk verkeer, het gaat geregeld bijna fout maar zoals nu ook vaak genoeg echt fout. Wat Andere Kees zegt, hier ga ik volledig in mee. Of dit de daadwerkelijke oorzaak is dat weten we niet. Sterkte aan de slachtoffers.
Ronald (16-8-2019 om 08:14)
Sterke analyse Kees. De stoplichten staan een paar honderd meter van de plaats van het ongeval. De auto kan bij het ongeval ook dwars op de weg zijn komen te staan en daarna door een andere auto in de flank zijn gereden. Maar goed....om dat uit te zoeken hebben we gelukkig experts.
Andere kees (16-8-2019 om 07:15)
Wat hier gebeurd is, is wat er steeds gebeurt: file op plekken waar men het niet verwacht. En dan met een ruk aan het stuur op de verkeerde weghelft komen. Ik heb zelf vorig jaar op een andere locatie het zelfde meegemaakt. Daarbij had ik het geluk dat ik op wat kleine schade na de auto die op mijn weghelft kwam wel kon ontwijken.
Kees (15-8-2019 om 20:46)
Wat hier gebeurd is dat is nog een raadsel. Vandaar dar de politie een groot sporen onderzoek gaat doen en de weg de hele avond afgesloten is en het verkeer via Noord Beveland en Middelburg word geloosd. Waarschijnlijk is er een auto door het rode licht over gestoken want er was een auto vol in de flank geraakt en de anderen zijn daar vol opgeklapt met 80 km per uur. Maar goed dat moeten de sporen uitwijzen
Henk (15-8-2019 om 19:30)
Hoe vaak moet het nog fout gaan Dit is de ........zoveelste keer dit jaar Sterkte voor allemaal het zij direct of indirect die er bij betrokken zijn
Cookie-instellingen beheren