Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Politie achtervolgt crossers op strand

Toegevoegd: 17-08-2019, 17.08 uur
Agenten hebben met een strandjeep de achtervolging ingezet.
Agenten hebben met een strandjeep de achtervolging ingezet.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

WESTENSCHOUWEN - De politie heeft zaterdag twee crossers achtervolgt op het strand bij Westenschouwen.


Agenten kregen een melding van de strandwacht dat er twee personen op het strand reden met een crossmotor. Omdat dit niet is toegestaan is de politie gebeld.

Agenten hebben met een strandjeep de achtervolging ingezet. Eén van de twee crossers kon staande gehouden worden en kreeg een boete. Deze tweede persoon is ontkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Coen (22-8-2019 om 16:18)
Weer een voorbeeld van de VERTRUTTING van deze maatschappij. Die gasten doen niemand kwaad en zullen heus oppassen als er mensen in de buurt komen. 20 jaar terug was het geen probleem geweest. Plaatsen om legaal te kunnen crossen worden gesloten door de bomen knuffelaars. Hier in Zeeuws-Vlaanderen is er nog maar 1.
AntiGSM (19-8-2019 om 17:49)
Mijn reactie is niet geplaatst...jammer maar ging over mountainbikers en die zijn minstens zo erg en die rijden voetgangers in de bossen ook in de weg (en illegaal!). Maar ja daar mag je tegenwoordig niets meer over zeggen. Voor de anderen: ik bespeur een enorme jaloezie dat je zelf geen crossmotor hebt! Niet jong geweest zeker?? Niks puberale sneue figuren, wielrenner zeker?? Gun een ander ook wat!
John (19-8-2019 om 10:29)
Laat ze lekker doen? Stelletje puberale sneue figuren. Als ze een groot trillend ding tussen hun benen hebben komt het testosteron vrij. Laat ze lekker doen: op een daarvoor bedoeld terrein, maar niet in de buurt van mensen of dieren. Triest gedoe.
P (19-8-2019 om 08:17)
Ja kom geef dat mooie natuur gebied aan die crossers, arme jongens kunnen nergens heen met hun stalen beesten. Wat een gemene wereld is het toch ook, koop je zo een apparaat en dan moet iedereen zich maar even aanpassen een jouw wensen, want jij bent de stoere crossmotor chauffeur.
anoniem (18-8-2019 om 20:32)
iedereen is jong geweest, beter over het strand dan met je opgevoerde brommer alle verkerrsdeelnemers in gevaar brengen.
crosser (18-8-2019 om 12:44)
ja beter als door het dorp op hun achterwiel inderdaad laten gaan !.
Cookie-instellingen beheren