Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding Serooskerkseweg (N57) Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 21-08-2019, 16.05 uur
Eén van de tien betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.
Eén van de tien betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Diverse hulpverleners zijn vanmiddag toegesneld nadat op de Serooskerkseweg (N57) bij Serooskerke (SD) een aanrijding met letsel was gebeurd.


Ter hoogte van de tankstations kwamen rond 13.45 uur vier auto's met elkaar in botsing. Volgens de brandweer werd in eerste instantie gemeld dat er tien gewonden waren en dat één van hen bekneld zat. Daarom werd opgeschaald naar middel-hulpverlening en werden diverse brandweerwagens en ambulances opgeroepen. De situatie bleek echter erg mee te vallen en slechts één persoon bleek gewond te zijn geraakt. Het letsel viel bovendien mee. Wel was vervoer naar het ziekenhuis nodig.

De weg was snel weer vrij want de auto's konden op het terrein bij één van de tankstations worden gereden. De betrokkenen hebben onderling de ontstane schade afgehandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren