Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op N289 Kruiningen

Toegevoegd: 24-08-2019, 17.48 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Kruiningen.


Het slachtoffer kwam rond 16.30 uur op de Oude Rijksweg (N289) in botsing met twee personenauto's. Dat gebeurde bij de op- en afrit van de A58. Diverse andere weggebruikers schoten te hulp. De ernstig gewonde motorrijder is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Eén van de ingezette ambulances kreeg overigens pech. Deze ambulance is daarom opgehaald door bergingsbedrijf Van Egeraat.

De weg is vanuit Kruiningen richting snelweg dicht. Het verkeer wordt omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gevraagd om sporenonderzoek te komen doen. De weg zal dan ook nog wel even afgesloten blijven.

Dinsdag vond op dezelfde kruising ook al een flinke aanrijding plaats.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (25-8-2019 om 11:46)
Als iemand 70 rijd met Belgisch kenteken waar je in de binnenstad maar 30 mag, en de politie niks doet, dan doe ik het zelf wel. Als hun denken dat ze boven de wet staan dan denk ik dat ook.
Lucky (25-8-2019 om 08:49)
Misschien wordt het eens tijd om daar een rotonde aan te leggen. Scheelt ook weer files en kop/staart botsingen op de snelweg en afrit.
Rickert (25-8-2019 om 00:13)
@p Lekker belangrijk.....
A. (24-8-2019 om 22:19)
Beste P. Als u gemachtigd bent mensen aan te houden die overtredingen maken zou ik denken dat u ook zou begrijpen dat uw hele reactie nergens op slaat en geen enkele waarde biedt bij dit artikel. Er rijden velen van deze Mercedessen rond. Ik heb er gisteren namelijk ook een zien rijden die zich keurig aan de verkeersregels hield.
P (24-8-2019 om 18:23)
Zo'n zelfde Mercedes heb ik een dag ervoor proberen aan te houden omdat hij met extreme snelheid in Vlissingen reed naar het Loodswezen.
Cookie-instellingen beheren