Weerbericht:
In het zuiden sneeuw, in het noorden een mistbank. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 15 km

Te water geraakte auto Wilhelminadorp getakeld

Toegevoegd: 26-08-2019, 10.24 uur - Update: 26-08-2019, 10.48 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Een bergingsbedrijf heeft vanochtend in Wilhelminadorp de auto geborgen die daar het kanaal in reed. De bestuurder van de auto moest worden gereanimeerd en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer reed rond 07.10 uur aan de Goese zijde van de brug bij Wilhelminadorp vanaf de Westhavendijk het water in. Diverse omstanders schoten te hulp. Zij probeerden tevergeefs het slachtoffer uit de te water geraakte auto te halen.

Zo’n twintig minuten na de melding lukte het de brandweer wel om de persoon op de kant te halen. Het slachtoffer werd vervolgens gereanimeerd en rond 08.20 uur met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet ter plekke sporenonderzoek. Dit begon rond 09.30 uur. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig rond 09.50 uur uit het water gehaald. Om 10.15 uur is de auto afgevoerd. Het onderzoek was toen nog bezig.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De weg was rond 10.50 uur ter plaatse nog altijd dicht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren