Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Tiener ernstig gewond bij botsing auto-fiets

Toegevoegd: 02-09-2019, 17.24 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Op de Verseputseweg in Kerkwerve is maandagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto. Volgens de politie gaat het om een jongen van circa 13 jaar oud.


De aanrijding vond rond 15.00 uur plaats. Na de melding werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde midden op de weg, het traumateam verleende assistentie. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurster van de personenauto bleef ongedeerd. Ze heeft bij de politie een verklaring afgelegd. De weg was tot circa 17.00 uur volledig afgesloten omdat nog sporenonderzoek moest worden gedaan door de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie. Het onderzoek ter plaatse is inmiddels afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750