Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Scooterrijder gewond bij ongeluk op de grens

Toegevoegd: 20-09-2019, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto pal op de landsgrens tussen Westdorpe en Zelzate (B).


Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de kruising van de Stekkerweg met de Vissersverkorting en de Sint-Stevenstraat. Zowel de scooterrijder als de bestuurder van de personenauto (welke voorzien was van een Belgisch kenteken) verklaarden elkaar niet gezien te hebben. De scooter belandde na de botsing in een droge sloot. De man is per ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen en geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de auto als de scooter meegenomen. Beiden liepen forse schade op. De scooter was slechts een half jaar oud. Er was net 600 kilometer mee gereden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren