Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man aangehouden na inslaan ruit Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 21-09-2019, 14.21 uur
Man aangehouden na inslaan ruit Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft zaterdagochtend in Wolphaartsdijk een man aangehouden die wordt verdacht van het plegen van vernielingen.

De bewoners van een huis aan de Burgemeester Hackstraat werden rond 05.45 uur in hun slaap opgeschrikt door glasgerinkel. Toen ze gingen kijken, bleek er een man in hun woning te zijn. Hij had een ruit vernield. De bewoners wisten de man buiten te krijgen en droegen hem vervolgens over aan inmiddels gewaarschuwde agenten.

De verdachte, een 24-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is, is ingesloten voor verhoor. Volgens de politie zijn inmiddels meer meldingen binnengekomen over vernielingen. De politie roept gedupeerden op om aangifte te doen. Ook worden getuigen gevraagd of zij zich willen melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750