Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kittens gevonden bij fietspad Poortvliet

Toegevoegd: 22-09-2019, 10.41 uur
De kittens zijn overgebracht naar een dierenasiel.
De kittens zijn overgebracht naar een dierenasiel.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij het fietspad langs de Postweg bij Poortvliet zijn zaterdagavond verschillende kittens gevonden. Eén van hen bleek te zijn overleden.

De politie zag op een gegeven moment tijdens een surveillanceronde een jongen naast een scooter staan bij de Postweg. Toen de agenten poolshoogte gingen nemen, bleek dat hij een kitten midden op het fietspad had zien zitten.

Samen met de scooterrijder en een meisje dat ook gestopt was, ontdekten de politie even later nog drie andere jonge poezen. Eén van hen bleek reeds te zijn overleden. De andere kittens zijn overgebracht naar het dierenasiel in Tholen.

Waar de diertjes precies vandaan komen, is niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenliefhebber (22-9-2019 om 11:00)
Hoe kun je zoiets doen? Laat dan de poes steriliseren of als je dan niet op tijd bent geweest, breng ze dan bij een asiel. Zij hebben er niet om gevraagd om geboren te worden! Voor degene die dit op zijn geweten heeft: ZOUDEN ZE MET JOU MOETEN DOEN!!! N