Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij incident Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 25-09-2019, 11.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De hulpdiensten zijn vanmorgen met spoed uitgerukt voor een incident op het haventerrein in Vlissingen-Oost. Meerdere personen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 09.30 uur werden de vier ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het voorval aan de Luxemburgweg. Ook de brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat er mogelijk sprake was van een gevaarlijke stof. Er is direct een slachtoffer door de brandweer uit een loods gehaald. Deze is behandeld in een ambulance en met spoed naar een ziekenhuis gebruikt.

Volgens de politie werden er meerdere personen onwel en doet de brandweer metingen. Meer details over het incident zijn nog niet bekend. Vermoedelijk was er sprake van vier slachtoffers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren