Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere ongelukken door gladde wegen

Toegevoegd: 29-09-2019, 19.45 uur
Het slechte weer zorgde voor diverse ongelukken in Zeeland.
Het slechte weer zorgde voor diverse ongelukken in Zeeland.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de provincie zijn vanmiddag diverse ongevallen gebeurd. De politie waarschuwt dan ook voor gladheid op natte weggedeelten. Het KNMI heeft code geel afgekondigd.


Even na 16.00 uur vond er op de rotonde van de Havenpoortweg (N57) met de President Rooseveltlaan in Middelburg een ongeluk plaats. Hiervoor werd een ambulance opgeroepen en ook de brandweer rukte uit. De inzet van de brandweer bleek niet nodig te zijn. De auto raakte beschadigd, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Rond 17.30 uur vond er wederom bij een rotonde een eenzijdig ongeval plaats. Deze keer in Vlissingen bij de Nieuwe Zuidbeekseweg ter hoogte van de Bossenburghweg. Wat hier precies is gebeurd is kon de politie niet vertellen. Een toegesnelde ambulance heeft hier iemand nagekeken. De betrokken auto is weggesleept.

Een kwartier later vond er op de Blauwedijk in Middelburg ook een ongeval plaats. Volgens de politie was hier ook sprake van gladheid door het natte wegdek. Er is iemand met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Even na 18.00 uur zijn de hulpdiensten wederom uitgerukt voor een ongeluk. Op de A58 bij Rilland werd een ongeluk gemeld. Ter plaatse was een bestuurder van een personenauto van de weg geraakt en tegen de vangrail in de middenberm gebotst. Deze auto is rond 18.40 uur weggesleept. Het verkeer kon tijdelijk over één rijstrook passeren.

Het KNMI heeft voor Zeeland code geel afgegeven. Deze waarschuwing is van toepassing van 19.00 uur tot 04.00 uur vannacht. Er is kan op zware windstoten en veel neerslag.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (1-10-2019 om 00:16)
Alle redenen worden aangewend maar de belangrijkste is gewoon de smartphone, multitask-en kan gewoonweg niet en als het dan ook nog gaat regenen dan wordt het helemaal moeilijk....
Ja-Ja (30-9-2019 om 09:54)
Is nu een nat wegdek ook al de rede van glijden auto ?Of lag er nog overal olie? En het moet nog winter worden. Het is gewoon te hard rijden. Men moet een weg lezen en aanpassen aan de weersgesteldheid. Ook bij hard regenen snelheid verminderen. Dat hebt u geleerd bij uw rijlessen. Of denk u echt dat u goed kan autorijden???