Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel dicht na ongeval Hoek

Toegevoegd: 17-10-2019, 17.37 uur - Update: 18-10-2019, 12.35 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

HOEK - De Westerscheldetunnel (N62) is donderdagmiddag in beide richtingen volledig afgesloten geweest vanwege een verkeersongeval met letsel aan de zijde van Hoek.


Het ongeluk op de Westerscheldetunnelweg werd omstreeks 17.10 uur gemeld en gebeurde net voor het einde van de Westbuis richting Zeeuws-Vlaanderen. Ter plekke kwamen volgens de politie een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing.

Vrijwel direct werd naast de ambulancedienst ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Volgens de politie zijn zeker twee personen gewond geraakt. Hun letsel lijkt mee te vallen. Meer details over wat er is gebeurd, zijn er nog niet.

Na het ongeluk werden de beide tunnelbuizen volledig afgesloten. De Oostbuis richting Zuid-Beveland ging niet veel later weer open. De Westbuis richting Zeeuws-Vlaanderen werd rond 18.55 uur weer opengesteld voor verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (17-10-2019 om 19:35)
wat missen we de boot daar was het nog gezellig met soep en broodjes
CJ Pielaat (17-10-2019 om 19:00)
Het is 2019 en ze kunnen nog steeds niet regelen dat het verkeer binnen een uur na afsluiten van 1 tunnelbuis wegens een ongeval via de andere tunnelbuis (voor beide richtingen) doorgang kan vinden. Schandalig!!! Amateurisme ten top!!!
K (17-10-2019 om 18:27)
Tis toch wel moeilijk he? Een rechte weg en toch vaak ongevallen hoe komt dit? Door te hard/ te traag rijden en niet goed spiegelen. Als iedereen nu eens reed zoals men dat geleerd heeft zou iedereen door kunnen rijden