Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto en brommer botsen, één gewonde

Toegevoegd: 22-10-2019, 14.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Bij een forse aanrijding tussen de bestuurder van een brommer en een automobilist is dinsdagmiddag in 's-Heer Hendrikskinderen één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur op de Nieuwe Rijksweg (N664) met de kruising Velluweweg. De bestuurder van de bromfiets reed op de kruising in de flank van de personenauto. Eén ambulance en diverse eenheden van de politie werden met spoed ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is ter plekke behandeld en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe hij er aan toe is, is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Berginsbedrijf De Moor is ter plaatse gekomen om de personenauto weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750