Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man vernielt bushokje en zwaait met mes

Toegevoegd: 30-10-2019, 13.05 uur
Man vernielt bushokje en zwaait met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagavond een man aangehouden. Hij zou in Terneuzen onder andere een bushokje hebben vernield en met een mes hebben lopen zwaaien.

Agenten gingen rond 20.00 uur met spoed ter plaatse nadat getuigen melding hadden gemaakt van de doorgedraaide man aan de Buitenhaven. Eenmaal ter plaatse werd de verdachte in bedwang gehouden door buschauffeurs. Eén van hen had een mes afgepakt waar de man mee zou hebben lopen zwaaien.

De verdachte, een 23-jarige inwoner van Oostburg, is door de politie aangehouden en naar een politiecellencomplex overgebracht. Een blaas- en speekseltest wezen uit dat de man onder invloed van alcohol en THC bleek te zijn. Hij wilde verder nergens aan meewerken en wordt gehoord door de politie.

Door de politie zijn getuigen van het gebeuren gehoord en ook wordt een aangifte opgenomen van het vernielde bushokje op het station.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antoine BERBEN (31-10-2019 om 15:29)
Wat mij betreft verandert de wetgeving zo dat voortaan zo iemand tenminste 14 dagen verplicht wordt opgenomen in een afkickkliniek voor verder onderzoek met de mogelijkheid om hem verder een verplicht afkicktraject te laten volgen. Wanneer dit traject door zijn toedoen mislukt dan mag deze persoon wat mij betreft 2 jaar de cel in net als het geval is bij de ISD.
wdfaasse (30-10-2019 om 18:39)
Ik hoop en wens dat deze gek moet betalen alle schade die hij heeft gericht en de grootste boete die er is.