Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijk alcohol in spel bij ongeluk N258

Toegevoegd: 31-10-2019, 17.40 uur
Van de bestuurster is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.
Van de bestuurster is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - De vrouw die vanochtend met haar auto van de Langeweg (N258) raakte en vervolgens in een sloot tot stilstand kwam, had vermoedelijk te veel alcohol gedronken.


De melding van het eenzijdige ongeluk kwam rond 11.25 uur binnen. Vrijwel direct werden zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen. Al snel werd ook de brandweer met spoed naar de N258 gedirigeerd. Het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten maar de brandweer verleende wel assistentie.

Volgens de politie reed de bestuurster, een 65-jarige vrouw uit Westdorpe, richting Hulst toen ze de macht over het stuur verloor. Een blaastest wees uit dat de vrouw vermoedelijk te veel alcohol had gedronken. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een GGD-arts heeft daar een bloedproef afgenomen. Het duurt ongeveer twee weken voordat de uitslag bekend is.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 12.25 uur was de weg weer vrij. In de tussentijd was de Langeweg af en toe korte tijd dicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (1-11-2019 om 07:53)
misschien aan de Sherry kuur ??? was vroeger heel populair bij de dames
Ja JIJ ! (1-11-2019 om 07:06)
toch niet weer zo een verslaafde ? van de week nog breed in het nationale nieuws over die doodrijder in Goes, maar toch gewoon dronken achter het stuur ? dan ben je dus gewoon een alcohol verslaafde en moet je jezelf op laten sluiten om af te kicken van je verslaving ! al die junks ook overal, ik vind het echt een schande dat dit allemaal maar mag van dit rot kabinet die enkel aan hun eigen portomonee denken. ellende en doden, daar lachen ze blijkbaar om.
GS (31-10-2019 om 23:15)
Lezen Faasse, er staat “mogelijk” Dus niet gelijk met dat wijsvingertje en een veroordeling er aan hangen. Wacht gewoon even af tot er staat dat ze ja dan ter nee heeft gedronken.
wdfaasse (31-10-2019 om 19:21)
Vreselijk een mevrouw van 65 jaar dronken achter stuur van een auto en vervolgens in de sloot terecht gekomen,mevrouw schaam U zich niet voor een ieder die U kent,wie weet misschien wel kinderen en kleinkinderen hoe moet U dit verantwoorden maar ook oei voor de verzekering hoe zal dat aflopen ik denk een duur ritje.
Cookie-instellingen beheren