Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto rijdt tegen woning Koudekerke

Toegevoegd: 02-11-2019, 14.05 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een automobiliste is zaterdagmiddag in Koudekerke tegen de gevel van een woning gereden. Er is flink wat schade ontstaan.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur aan het Noordeinde. Vermoedelijk werd de bestuurster van de Renault Captur achter het stuur onwel en reed ze daardoor achteruit tegen de gevel van de woning. Zowel de auto als de gevel van het huis raakten beschadigd. Voor de schade aan de woning is een aannemer ingeschakeld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.

Voor zover bekend hoefde er geen ambulance voor de vrouw te worden gewaarschuwd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (4-11-2019 om 06:05)
Is onwel worden het nieuwe: "Ik kan niet rijden verhaal".
Joris (3-11-2019 om 11:56)
Mevrouw wordt onwel, rost haar auto in een huis en heeft geen medische hulp nodig van ambulancepersoneel? Een hele vreemde situatie. Ik hoop dat het rijbewijs is ingenomen om de rijvaardigheid van deze dame te beoordelen voordat ze weer 'onwel' wordt achter het stuur en het erger afloopt dan wat materiële schade.
polleke (2-11-2019 om 20:08)
onwel geworden maar geen ambulance ???