Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 68 km

Gewonde bij forse woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 11-11-2019, 16.51 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Bij een forse woningbrand in Middelburg is maandag één persoon gewond geraakt.


De brand werd rond 16.15 uur ontdekt in een woning aan de Waalstraat. Vrijwel direct werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen van de brandweer werden ter plekke gestuurd. Ook twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden voor de brand gealarmaard.

Eenmaal ter plaatse is er door het eerste blusvoertuig een persoon uit de woning gehaald. Deze is behandeld door het ambulancepersoneel. Vrij snel daarna was de brand onder controle. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Het tweede blusvoertuig en de ladderwagen zijn niet meer ingezet. Ook de traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de schade op te nemen en de eigenaren bij te staan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren