Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later vandaag en morgen veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto botst tegen boom bij Terneuzen

Toegevoegd: 18-11-2019, 00.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen is zondagavond een automobilist tegen een boom gebotst. Er ontstond aardig wat schade.


Het eenzijdige ongeval vond rond 23.00 uur plaats op de Reuzenhoeksedijk. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Deze heeft ter plaatse geassisteerd, het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten.

De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De weg kon rond middernacht weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (18-11-2019 om 11:09)
Zonde van de bomen die op deze manier beschadigd raken. Als je nog te suf bent om op een rechte weg in het spoor te blijven, wat doe je dan achter het stuur. Je zult maar net op dat moment zo'n figuur als tegenligger hebben. Ik heb te doen met de hulpverleners die op hun zondagavond weer aan de bak kunnen....
Hein H (18-11-2019 om 08:11)
Die reed maar 30 per uur. Droom verder, als je weet dat er daar rijden die boven de 100 km/u rijden. Vragen om problemen.