Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie kilo hennep in auto Iepenlaan Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2019, 15.53 uur
Agenten bij de auto op de Iepenlaan in Terneuzen.
Agenten bij de auto op de Iepenlaan in Terneuzen.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de personenauto die vannacht in Terneuzen door de politie tot stoppen werd gedwongen zaten vier personen. Eén van hen is opgepakt. In de auto is ruim 3 kilo hennep gevonden.


De politie zag de auto over de Goudenregenstraat rijden. De bestuurder reed zonder verlichting en daarom gaven de agenten een stopteken. Dit werd genegeerd en daarom zette de politie met zwaailicht en sirene de achtervolging in.

Bij de Iepenlaan kwam de auto tegen een paal tot stilstand. Vier personen gingen er vandoor. Slechts één van hen, een 19-jarige man uit Terneuzen, kon worden achterhaald. Hij is aangehouden. In de auto werd nadien ruim drie kilo hennep gevonden. Dit is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (30-11-2019 om 16:38)
Wie gaat dan ook 's nachts, zonder lichten, met vier man in de auto in een auto rondrijden als je drie kilo wiet aan boord hebt? Het kan niet anders of die wilden gepakt worden.