Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Breskens, bestuurster gewond

Toegevoegd: 01-12-2019, 18.49 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij de Singel in Breskens is zondagavond een auto in een sloot terecht gekomen. De inzittende is uit het voertuig gehaald.


De hulpdiensten kregen de melding van ongeval rond 18.20 uur binnen als zijnde bij de Veerhaven. Daar zou een auto te water zijn geraakt. Na die melding werd onder meer de duikbrandweer opgeroepen. Ook de ambulancedienst werd met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Zeeland werd de locatie echter bijgesteld en bleek een vrouw met haar personenauto in een sloot te zijn gereden. Rond 18.40 uur kon worden gemeld dat de bestuurster uit het voertuig was. Ze is overgedragen aan de ambulancedienst. Over haar toestand is niets bekend.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. De auto zal getakeld moeten worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren