Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 103 km

Meisje (16) bewusteloos na alcoholinname

Toegevoegd: 08-12-2019, 21.56 uur
Meisje (16) bewusteloos na alcoholinname
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een minderjarig meisje is dit weekeinde in Vlissingen bewusteloos geraakt nadat ze flink wat alcohol had genuttigd.


Het 16-jarige meisje was volgens de politie 'out' gegaan in het toilet van een cafetaria. Ze was er zo erg aan toe dat er een ambulance aan te pas moest komen, aldus de politie.

De politie heeft het meisje doorverwezen naar HALT.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xa4 (9-12-2019 om 22:20)
Nou Sjaak.dan kunnen we beter stoppen met eten en drinken.alleen beland je dan ook in het ziekenhuis.En hoe denkt u dan over mensen die geen premie hoeven betalen en toch in het ziekenhuis belanden?In Nederland komen er ieder jaar zo ongeveer 100000 binnen.Maar goed dat jij als verstandige volwassene geboren bent.En maar goed dat de jeugd geen drank meer krijgt onder de 18.Nu hebben we comazuipers.Da's tenminste beter dan de jeugd de jeugd te laten.En het CBS?Die werken voor de staat.dat zegt wel genoeg denk ik....
Jojo (9-12-2019 om 20:03)
Wdfaasse, van de kerk? Jullie sluiten daar graag je ogen voor. Terwijl er in jullie gemeenschap dit soort dingen toch genoeg gebeuren. En ik praat niet zomaar wat want ik heb het zelf gezien. Maar ja dan word je wel direct de kerk uit gezet of je moet boete doening doen.
JW (9-12-2019 om 19:38)
@Sjaak: een beetje kort door de bocht denk ik. Ik zal een paar andere voorbeelden erbij halen ter overweging. Kijk eens in het weekend en de maandag er na, hoeveel mensen een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten. Medische kosten, maar ook kosten voor de werkgever. Ook eigen verantwoordelijkheid? Ook zelf gedaan? Ander voorbeeld: het verkeer. Als ik op de fiets rij en wordt aangereden door een automobilist, heb ik zelf de keuze gemaakt aan het verkeer deel te nemen en de fiets te pakken. Eigen verantwoordelijkheid?/! U zou toch maar eens over uw stelling moeten nadenken!
wdfaasse (9-12-2019 om 18:54)
Meisje va 16 jaar bewusteloos door te veel drank te hebben genomen met alle gevolgen van dien,en dan door gestuurd naar Halt meisje wat verknoeit je je lichaam ga toch zoeken naar een mogelijkheid om daar van af te komen,indien je ouders hebt laten ze toch jouw in besmirching nemen om zo niet door te gaan,ik wens je veel sterkte voor je toekomst. en hoop dat je het zelf ook ziet.
Aanpakken (9-12-2019 om 14:56)
@Sjaak. Helemaal mee eens. Eigen schuld is eigen kosten. Ook de kosten van een gebroken been na de wintersport inclusief gipsvlucht en medische kosten na een verkeersongeval waarbij asociaal rijgedrag of alcohol in het spel is. Gewoon aanpakken en niet mensen die dit soort dingen niet doen met een torenhoge ziektekostenverzekering opzadelen. Ook als er geen premie betaald is niet meer medische hulp verlenen!
Jojo (9-12-2019 om 13:34)
Sjaak nooit jong geweest? Probleem is nu dat je voor alles naar het ziekenhuis word gebracht. Vroeger werd je gewoon in je bed gelegd en de volgende dag vroeg wakker gemaakt. In de avond een vent in de ochtend een vent.