Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Tweede arrestatie na 'schokkend' steekincident

Toegevoegd: 10-12-2019, 02.21 uur
Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden na het steekincident maandagavond op de Loskade in Middelburg.


Op social media schrijft de politie dat het "schokkend is om te zien hoeveel geweld er is uitgeoefend door drie jonge mannen tegen één weerloos slachtoffer". De Middelburgse wijkagenten roepen de derde dader op om zich snel te komen melden. "Anders komen we je halen", zo zegt de politie.

De steekpartij vond maandag rond 20.40 uur plaats ter hoogte van hotel De Nieuwe Doelen. Het slachtoffer werd opgevangen bij het hotel en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst. De gewonde werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het politie-onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opsluiten voor een lange tijd (10-12-2019 om 19:09)
Zulke lafaards moeten ze gewoon jaren achter de tralies zetten Wat een smerig laf tuig loopt er tegenwoordig toch rond Er moet echt eens wat harder worden opgetreden tegen dit nog zeer jonge gasten Het word steeds jonger en laffer kijk maar eens een keer opsporing gezocht Dit is tegenwoordig het milieuw in Nederland
Moeder (10-12-2019 om 17:39)
Een steekincident is altíjd schokkend... Veel beterschap voor het slachtoffer. En krasse taal vd politie. Doe wat je zegt, dan lieg je niet....
Markus Gulagius (10-12-2019 om 15:14)
Diversiteit is onze kracht Wir Machen das
Renata (10-12-2019 om 10:39)
Misschien kan je beter het signalement geven, bijv. welke kleur ... i.p.v. stoere praat @wijkagent
Mijn mening (10-12-2019 om 08:08)
Ik zou graag weten wat voor soort ongedierte dat is.
wdfaasse (10-12-2019 om 07:13)
Wat voor waardeloze onbeschofte jongens zijn dat geweest om zo iets een andere aan te doen wat moet dat vreselijk geweest zijn gezien de mededingen van politie ik hoop en wens dat deze lui ook zo een keer overkomen zulke lafaards bij deze wens ik het slachtoffer veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren