Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie valt drugspand Vlissingen binnen

Toegevoegd: 22-12-2019, 19.34 uur
Politie valt drugspand Vlissingen binnen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft in Vlissingen een inval gedaan in een drugspand. Waar en wanneer dit precies gebeurd is, is niet bekend.


Via Twitter laten de wijkagenten van Vlissingen weten dat ze de woning zijn binnengevallen nadat er informatie binnen was gekomen bij de wijkagenten en een drugsexpert. Na overleg met de Officier van Justitie werd besloten om de woning binnen te vallen. Bij de inval werden enkele kilo’s speed, wiet en pepperspray aangetroffen. Ook lag er nog een rijbewijs dat nog ingevorderd moest worden.

De twee aanwezige mannen in de woning zijn door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De mannen zullen worden gehoord door de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (23-12-2019 om 08:07)
Ach, in het Middengebied in Vlissingen staan nog genoeg drugspanden. Loop eens door de wijk als agent en gebruik je neus en je loopt recht op de panden af. Dealen wordt er ook genoeg gedaan.......
Anonymous (22-12-2019 om 23:45)
U bedoeld een genotsmiddelenpand?!! "Nieuwe spelling anno 2020"
Mijn mening (22-12-2019 om 23:35)
TOP, niet lullen maar doen! Eén ding is zeker, de politie is goed bezig de laatste tijd en dan is een compliment op z'n plaats.
Cookie-instellingen beheren