Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar vermist persoon kust Dishoek

Toegevoegd: 22-12-2019, 20.14 uur - Update: 22-12-2019, 21.14 uur
Diverse hulpdiensten kwamen in actie om de man te zoeken.
Diverse hulpdiensten kwamen in actie om de man te zoeken.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Op en voor het strand bij Dishoek is zondagavond gezocht naar een vermist persoon. De persoon is inmiddels aangetroffen.

Over de vermissing werd rond 19.50 uur ook alarm geslagen bij de Kustwacht. Hierop werden de KNRM-reddingboten Uly van het station Westkapelle en Zeemanshoop van het station Breskens opgeroepen om op zee te gaan zoeken. De Uly is vanaf Westkapelle begonnen met zoeken langs de stranden richting Vlissingen, de Zeemanshoop vanaf Vlissingen richting Westkapelle.

Later zijn beide reddingboten doorgegaan met zoeken richting de Buitenhaven in Vlissingen om vervolgens weer om te draaien en richting Dishoek te zoeken. De bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van de KNRM Westkapelle zocht op het strand. De politie en de Koninklijke Marechaussee deden hetzelfde. Vanaf 20.50 uur nam ook een politiehelikopter deel aan de zoekactie.

De vermiste man werd rond 21.00 uur aangetroffen. Hierop konden de zoekende eenheden terugkeren naar hun basis. Hoe de man er precies aan toe is, is niet duidelijk.

Later meer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (23-12-2019 om 18:39)
Dit lees je vaker en gelukkig is de man gevonden als je leest bij een vermissing en s,avonds in donker,wat zal dat een koste plaatje zijn maar heel gelukkig als er die mogelijkheden zijn laten we hopen dat de man niets is overkomen.