Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man aangehouden in gekloonde auto Sluiskil

Toegevoegd: 29-12-2019, 10.02 uur
De bestuurder is aangehouden en beide voertuigen zijn in beslag genomen.
De bestuurder is aangehouden en beide voertuigen zijn in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De politie heeft zaterdagavond in Sluiskil twee auto's in beslag genomen. Eén van de twee voertuigen bleek een gekloond exemplaar te zijn. Er is een onderzoek gestart.


Tijdens een surveillance zagen agenten op een parkeerterrein in Sluiskil een voertuig staan met een Belgisch kenteken staan. Agenten controleerden het voertuig en hier bleek in eerst instantie niks mee aan de hand. Ongeveer vijf minuten later zagen de agenten een ander voertuig rijden met exact dezelfde kentekenplaten en besloten deze ook te controleren. Bij het onderzoek later, bleken de voertuigen ook hetzelfde chassisnummer te hebben.

De bestuurder, een 23-jarige man uit België, is aangehouden en beide voertuigen zijn in beslag genomen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met valse kentekenplaten, vals chassisnummer en voor het onverzekerd rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (29-12-2019 om 11:25)
Lekker schade rijden en andere mensen duperen, zoals te zien is op de foto. En er volgens zelf mee weg komen. Goed dat deze persoon nu is aangehouden!
Cookie-instellingen beheren