Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop Oostburgsestraat Zuidzande

Toegevoegd: 30-12-2019, 10.58 uur - Update: 30-12-2019, 14.00 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - Een automobilist is vanochtend over de kop gevlogen op de Oostburgsestraat (N674), net buiten de bebouwde kom van Zuidzande.


De automobilist raakte rond 09.10 uur van de weg, volgens de politie vermoedelijk nadat deze uit de bocht was gevlogen. Het voertuig sloeg over de kop en kwam het bij het fietspad op zijn kop tegen een boom tot stilstand. Na de melding werd een ambulanceteam opgeroepen. De bestuurder, een 18-jarige Belg, bleef ongedeerd. Een 16-jarige passagiere uit Zuidzande moest wel voor behandeling naar het ziekenhuis in Terneuzen worden gebracht.

Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de auto getakeld. De provincie heeft als wegbeheerder de boom in stukken gezaagd. Rond 10.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (30-12-2019 om 19:46)
Kereltjes wat hebben jullie veel geluk gehad om met zo,n snelheid de auto op zijn kop terecht is gekomen,hier waren de engeltjes toch wel bij jullie.
Piet Cijsouw (30-12-2019 om 12:18)
Het meer met andere dingen bezig zijn dan autorijden kan de reden zijn van het steeds meer voorkomen van dit soort ongevallen.
jan (30-12-2019 om 12:09)
Het is vaak een golf die bij een ongeluk betrokken is oorzaak?? ze natuurlijk wel scheurijzers en vaak jonge gasten die pas hen rijbewijs hebben kopen vaak een golf ,ik zeg zo vaak als Zeeland één vliegveld was dan zouden ze hier allemaal vliegen in Zeeland
Cookie-instellingen beheren