Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto met valse kentekenplaten in beslag genomen

Toegevoegd: 05-01-2020, 04.50 uur
Auto met valse kentekenplaten in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SAS VAN GENT - De politie heeft in Sas van Gent een voertuig met valse kentekenplaten in beslag genomen.


Een gebiedsagent zag het voertuig, met Belgisch kenteken, zaterdagmiddag rijden in Sas van Gent. Het rijgedrag van de bestuurder gaf aanleiding om hem staande te houden voor een controle. Het bleek te gaan om een Nederlander waarvan het rijbewijs was gevorderd door het Openbaar Ministerie (OM). Tevens bleek dat de kentekenplaten die op het voertuig zaten vals waren.

De kentekenplaten en het voertuig van de bestuurder zijn in beslag genomen. De man heeft voor beide zaken een proces-verbaal gekregen en zijn rijbewijs is alsnog ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (6-1-2020 om 19:07)
Een goed begin in dit nieuwe jaar,ik vermoed dat dit geen onbekende is van politie om zo stom te zijn om op deze manier op de weg te komen.
Wiljaco (5-1-2020 om 23:40)
Knap een ingevorderd rijbewijs in beslagnemen ik zou zeggen dat kan toch niet hij hadt geen rijbewijs dat was toch ingevorderd ze moeten zo iemand niet alleen een pv geven direct in die boeien slaan om erger te voorkomen als de politie uit het zicht is rij hij alweer weg met alle gevolgen vandien
TT (5-1-2020 om 10:53)
Het gevorderde rijbewijs werd ingevorderd... Als zo'n gozer bij een ongeval betrokken raakt zit het er natuurlijk dik in dat ie er van tussen gaat. Dan krijg je dingen als doorrijden na ongeval, achtervolging door politie en wat al niet. Zelfs als hij niet de veroorzaker is zal ie alsnog er vandoor willen gaan. Waardeloos volk dit, hard afstraffen. Met naam, toenaam en foto aan de schandpaal. Je hoort het nog wel eens hé, fietsertje aangereden, dader doorgereden/gevlucht.