Boetes bij controle sluizencomplex

Toegevoegd: 11-01-2020, 10.08 uur

Boetes bij controle sluizencomplex
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een controle in Terneuzen heeft de politie vrijdagmiddag en -avond diverse weggebruikers beboet. Ook werd een voertuig buiten gebruik gesteld vanwege een openstaande boete.

De controle vond tussen 14.00 en 21.00 uur plaats op het sluizencomplex bij de Buitenhaven. Dat gebeurde in samenwerking met Rijkswaterstaat na klachten over onveilige situaties. Weggebruikers zouden namelijk veelvuldig de rode verkeerslichten bij de bruggen negeren. Tijdens de controle werden voor dit feit vier personen bekeurd.

De politie betrapte ook zeven bestuurders die tijdens het rijden hun mobiele telefoon vasthielden. Voor uiteenlopende verkeersovertredingen werden ook nog 11 andere bestuurders op de bon geslingerd. Het voertuig dat buiten gebruik werd gesteld, behoort tot een bestuurder die nog een boetebedrag van 2.281 euro aan had openstaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (11-1-2020 om 13:42)
Hele goeie actie! Vandaag of morgen wordt er een fietser aangereden en dan is het "onbekende oorzaak" en hier zie je dan ook weer de mobile bellers achter het stuur. Ook de roodlicht doorrijders getuigd niet van fatsoen, dus meer doen dit soort controles!
a.j.b (11-1-2020 om 10:31)
dat moeten in zaamslag in de axelsestraat ook wel eens doen er is 50 van plek70