Weerbericht:
Eerst enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Minderjarigen opgepakt voor vernielen auto’s

Toegevoegd: 19-01-2020, 11.18 uur
De laatste weken zijn er vaker auto's vernield in Goes.
De laatste weken zijn er vaker auto's vernield in Goes.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Goes twee jongens opgepakt nadat ze spiegels van auto’s hadden vernield.

Volgens de politie liep de 'slooproute' vanaf de Beatrixlaan via de Bergweg in de richting van de Patijnweg. Tenminste twee autospiegels werden vernield door de jongens. Vele andere waren dicht geschopt. De twee minderjarigen zijn overbracht naar Torentijd in Middelburg. Ze worden vandaag verhoord. Vanwege hun leeftijd zijn hun ouders op de hoogte gebracht van de vernielingen.

De laatste weken zijn er vaker auto's vernield in Goes. Daarom wordt er extra gecontroleerd. De politie roept mensen op die langs de route wonen en schade hebben aan hun auto, zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-1-2020 om 13:31)
wij waren vroeger ook niet altijd even braaf maar wat ik hier de laatste tijd tegen kom is werkelijk niet normaal meer 12 tot 18 a 19 jaar roven ,vernielen en mishandelen of het tegenwoordig de normaalste zaak is en ook nog gewapend .waar gaat dit zo naar toe? opvoeding ontbreekt en zoals velen aangeven mogen de straffen best veel zwaarder .en ook alle schade laten vergoeden door hun of hun ouders .
een inwoner (19-1-2020 om 13:14)
Laat ze aub maar voor de kosten opdraaien . Leren ze gelyk wat je er voor moet werken .om iets te hebben.Walgelyk zoiiets te doen .