Automobilist onder invloed rijdt tegen verkeer in

Toegevoegd: 01-02-2020, 10.46 uur

De auto op de Schroeweg in Middelburg.
De auto op de Schroeweg in Middelburg.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een automobilist is afgelopen nacht in Middelburg aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed tegen het verkeer in.

De politie kreeg iets voor 02.00 een melding van een automobilist die asociaal rijgedrag vertoonde en door rood reed. De auto kon op de Schroeweg ter hoogte van de Torenweg worden gestopt. Hier reed de man bij de verkeerlichten tegen het verkeer in.

De bestuurder werd gecontroleerd en het bleek dat hij onder invloed reed. Daarnaast zaten er acht personen in het voertuig, wat niet is toegestaan. De auto is door agenten doorzocht en later geparkeerd op een veilige plek.

De bestuurder kreeg een rijverbod en een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. Daarnaast krijgt hij ook een bekeuring voor het rijden tegen de richting in en voor het vervoeren van teveel personen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (1-2-2020 om 21:48)
De regels van de wet zijn inderdaad niet meer te begrijpen. Op de snelweg in de nacht, niet goed maar niet zo onveilig, ben je het rijbewijs kwijt en deze levensgevaarlijke bestuurder mag na aantal uurtjes weer de weg op?!
Rijbewijs behouden ja? (1-2-2020 om 11:14)
En deze houd gewoon zijn rijbewijs???? Hoe is dit mogelijk.... overtreding op overtreding en zelfs spookrijden wat levensgevaarlijk is voor andere weggebruikers. Als dit een beginnend bestuurder was was hij het zeker kwijt. Schaam jullie!!!