Nekklachten na aanrijding op N258 bij Axel

Toegevoegd: 06-02-2020, 14.13 uur

Nekklachten na aanrijding op N258 bij Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ABSDALE- Op de N258 tussen de buurtschappen Fort Ferdinandus en Absdale in Zeeuws-Vlaanderen is donderdagochtend iemand lichtgewond geraakt bij een botsing.

Het ongeluk gebeurde rond 07.10 uur en werd aanvankelijk gemeld als zijnde op de kruising Kinderdijk - Langeweg (N258) bij Axel maar het ongeluk bleek iets verder richting Hulst gebeurd te zijn. Een automobilist kon niet op tijd remmen toen zijn voorgangster bij de rotonde hard afremde. De vrouw had na de botsing last van haar nek en daarom werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het voertuig van de mannelijke automobilist raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750