Auto schiet van Oost-Westweg bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 29-02-2020, 13.46 uur

Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Bij de Oost-Westweg (N255) bij Colijnsplaat is zaterdag aan het begin van de middag een personenauto van de weg geraakt.

De personenauto reed rond 12.30 uur vanuit de richting van Kamperland richting de rotonde bij het viaduct over de Eerste Deltaweg (N256). Door onbekende oorzaak raakte de auto in de berm. Hierna schoot de auto van het talud om uiteindelijk in een sloot tot stilstand te komen.

Voor de bestuurder van de auto werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Of hij/zij ook mee moest naar het ziekenhuis, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Een weginspecteur van de provincie Zeeland zette tijdelijk één rijstrook af.

Rond 13.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750