Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Gewonde bij kop-staart botsing Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 04-03-2020, 18.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een kop-staart botsing tijdens de avondspits in Vlissingen is woensdag één persoon gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 17.05 uur twee voertuigen met elkaar in botsing op de Sloeweg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de stoplichten op de kruising A58 - Havendorpweg - Bermweg in de richting van Middelburg. Twee ambulanceteams zijn ter plekke gekomen om zich over de betrokkenen te ontfermen. Eén persoon is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

Het ongeval zorgde enige tijd voor de nodige verkeershinder. Het verkeer Vlissingen uit in de richting van de A58 stond grotendeels vast vanaf de rotonde bij de Gamma. Een bergingsbedrijf heeft één personenauto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren