Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scootmobiel te water Postweg Tholen

Toegevoegd: 19-03-2020, 14.03 uur
Naast de scootmobiel was er ook een fietser betrokken bij het incident.
Naast de scootmobiel was er ook een fietser betrokken bij het incident.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de Postweg (N286) bij Tholen is donderdag aan het begin van de middag een scootmobiel te water geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur. Na de melding werden duikploegen uit Goes en Tholen opgeroepen. Ook tankautospuiten uit Rilland en Tholen en een hoogwerker uit Bergen op Zoom werden gealarmeerd. Rond 13.50 uur kwam al het bericht dat er niemand meer in het water was en dat de inzet van de duikteams en de hoogwerker niet nodig was.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland zijn de opgeroepen ambulances nog wel ingezet. Of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. Naast de scootmobiel was er ook een fietser betrokken bij het incident. Een bergingsbedrijf heeft de scootmobiel en de fiets uit de sloot getakeld en deze bij een boerderij in de buurt neergezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (19-3-2020 om 20:42)
Gelukkig ook nog vertrouwd nieuws tijdens al die corona-perikelen. Want geef nou toe, een scootmobieler die zijn voertuig de sloot in stuurt is hier een wekelijks item.