Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 294 km

Toeristisch nachtverblijf niet meer toegestaan

Toegevoegd: 27-03-2020, 18.41 uur - Update: 27-03-2020, 23.43 uur
Foto 2 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan L. (27-3-2020 om 22:55)
Absolute waanzin een ondoordachte actie van incapabele ambtenaren!, en niet conform de adviezen van RIVM, er is maar 1 oplossing en dat is zo snel mogelijk alles weer open i.p.v. afsluiten. Natuurlijk zal dat slachtoffers eisen maar die vallen toch het is alleen maar uitstel van executie! kijk naar China 3 maanden land alles afgesloten en zodra ze daarmee stoppen is het virus direct weer terug! Bescherm de zwakkere en voor rest verder waar we gebleven waren.
Joleen (27-3-2020 om 22:50)
Campings zijn dus feitelijk niet gesloten, want je mag er overdag zijn. Daar heb je niets aan als eigenaar van een vakantiewoning omdat je meestal verder weg woont. Maar je kunt je jaargeld waarschijnlijk niet terugvorderen want je hebt overdag toegang tot het terrein. Stageld vooruit betaald a €400,00 per maand. Slimme regeling dus voor de ondernemers en de provincie, maar de eigenaren van caravans en huisjes worden weer eens geconfronteerd met de rekening, net als bij de plotseling herinrichting van campings vorig jaar. Eerlijker was geweest om helemaal te sluiten zodat de seizoensrecreant ook nog enig recht heeft en niet voor niets betaald.
fiat124sport (27-3-2020 om 21:48)
Onzin maatregel. Wij hebben ook een caravan aan de kust. Maken we gebruik van op een veilige manier en daar is eigen sanitair . Wij houden afstand enzovoort en houden ons aan alle regels. Maar als je er overdag mag zijn dan mag je er ook slapen . Ben het hier absoluut niet mee eens. Bedankt zou ik zeggen. Ik wens iedereen veel sterkte in deze tijd en dat dit verschrikkelijke virus maar snel mag verdwijnen
willem (27-3-2020 om 21:24)
nog beter zou het zijn zeeland af te sluiten voor iedereen die hier niets te zoeken heeft. en dan ook geen uitzonderingen.
No more LIES ! (27-3-2020 om 20:46)
@ petra, goed gezien, als ze alleen sliepen bleven ze tenminste binnen, dit belijd is er op gericht overdag zoveel mogelijk verplaatsingen te laten doen, supermarkt, bouwmarkt, caravan of jachthaven shop, natuurlijk lekker een ijsje halen want het is mooi weer. En controle ? die gaat er niet zijn dus dit is gewoon toestemming geven in wederom zo een walgelijke perverse politieke zieke leugen zoals we die al weken voorgeschoteld krijgen. Alsof de hulpdiensten niets beters te doen hebben dan babysit voor vakantiegangers en die s'nachts allemaal te controleren ? je weet gewoon dat het leugens zijn.
Tegenstroom (27-3-2020 om 20:41)
Door heel het land bijna wordt alles helemaal gesloten, Zeeland vol met kwetsbare ouderen natuurlijk weer niet.
Cookie-instellingen beheren