Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanbouw woning Oostkapelle verwoest door brand

Toegevoegd: 29-03-2020, 23.19 uur
De aanbouw is door de brand volledig verwoest.
De aanbouw is door de brand volledig verwoest.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Tim Koster

OOSTKAPELLE - Een felle brand heeft zondag aan het einde van de middag de aanbouw van een woning in Oostkapelle volledig verwoest.


De brand woedde bij een woning aan de Torenstraat. Nadat de brand rond 17.45 uur was gemeld kwam de brandweer van Oostkapelle met spoed ter plekke om de brand te blussen. Eenmaal ter plaatse was er sprake van een behoorlijke rookontwikkeling en waren er flinke vlammen te zien achter de woning.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de brand bij de woning naar binnen sloeg. De aanbouw is door de brand volledig verwoest. Buren die al met tuinslangen aan het blussen waren hebben erger kunnen voorkomen.

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750