Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Hennepkwekerij ontdekt in woning Koewacht

Toegevoegd: 30-03-2020, 12.35 uur
Hennepkwekerij ontdekt in woning Koewacht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KOEWACHT - De politie heeft zaterdag in een woning in Koewacht een hennepkwekerij ontdekt en ontruimd.


Agenten kwamen de kwekerij in een woning aan de Vlasstraat op het spoor vanwege de sterke henneplucht. Op de zolder van de woning werden 100 planten aangetroffen. Ook lag er ruim 7 kilogram hennep en tientallen stekken. Een auto is in beslag genomen in het kader van ondermijning.

De bewoner en een vriend die in de woning aanwezig was zullen op een later tijdstip verhoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ buurtbewoner (30-3-2020 om 16:34)
Tegenwoordig worden die dingen aangelegd om geld op te leveren, een handelaar heeft er niks aan als de halve straat plat brandt...
buurtbewoner (30-3-2020 om 14:19)
Het betreft hier een bejaardenwoninkje (vier onder dezelfde kap). Schandalig hoe lieden zelfs een zolder van een bejaardenwoning gebruiken voor deze duistere praktijken. Bejaarden bewoners aan beide kanten van de woning. Ja, zelfs in de betrokken woning zelf. Er zal brand uitbreken met gevaar voor het leven van de betrokken bewoners. Flink straffen die gasten en die auto nooit meer terug geven!
Cookie-instellingen beheren