Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Incident Bossenburg Vlissingen

Toegevoegd: 12-04-2020, 02.56 uur
De politie bij het incident in Vlissingen.
De politie bij het incident in Vlissingen.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag afgegaan op een melding van een incident in de wijk Bossenburgh in Vlissingen.

Het incident vond rond 01.40 uur plaats op de Bossenburg, vlakbij de Toutenburg. Wat er precies aan de hand was, is niet duidelijk. Mogelijk was er sprake van een straatroof maar de politie was vannacht niet bereikbaar voor commentaar.

In dezelfde wijk vond zondagavond overigens een steekpartij plaats. Voor zover bekend zijn hiervoor nog geen arrestaties verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-4-2020 om 15:09)
@JvanP wordt de lezer verondersteld te begrijpen waar je het over hebt ??
J van P (12-4-2020 om 09:04)
1 voorbeeld wat een vreselijk probleem gaat worden en eigenlijk al is.. Moeders gaan met dezelfde jongens naar bed als hun dochters mee uitgaan. Als jij 28 jaar vrouw bent met dochter van 14 en je hebt allebei sexueel contact en geen relatie dan schreeuw je om problemen.. Ik ken een vrouw die dochter heeft van Marokkaan 15 jaar geleden en die Marokkaan woont in de wijk en is getrouwd en zijn familie weet en mag niks weten maar zijn zoon heeft 'intiem' contact' met dat meisje wat dus EIGENLIJK zijn zusje is !!! Zulke relaties zijn er steeds meer en erfelijke ziektes gaan ook steeds erger worden op deze manier.. Iedereen maakt altijd 'stomme' grapjes over Tholen en Yerseke ( je snapt wat ik bedoel ) maar hier gebeurt dat ECHT !
J van P (12-4-2020 om 08:46)
Ja er is VEEL meer aan de hand in Vlissingen al jaren ! Maar de Politie en Burgemeester kijken gewoon de andere kant op steeds.. Sinds de jaren 70 gaat het al mis en de laatste 20 jaar word het steeds erger.. Politie rijd alleen maar rondjes in de auto en weten niks wat er hier allemaal speelt..Als je zelf in een mooi huis woont in een 'nette' buurt merk je niks nee.. Al die 16 jarige moedertjes hie en al die drugs en wapens komen wel ergens vandaan ! Vlissingen is een vrijstaat en anarchistisch aan het worden !