Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, vanavond en morgen in het noorden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drie kwartier bekneld in auto na ongeluk

Toegevoegd: 14-04-2020, 08.55 uur
Door: Tim Koster

KWADENDAMME - Bij een verkeersongeluk op de Dierikweg in Kwadendamme is dinsdagmorgen ten minste één persoon gewond geraakt. De gewonde zat ruim drie kwartier bekneld in zijn voertuig.


Het ongeluk gebeurde rond 07.40 uur. Ter hoogte van de kruising met de Quistkotsedijk en de Kruipuitsedijk kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde hierbij op zijn zijkant in de sloot. De brandweer, twee ambulanceteams en meerdere eenheden van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen.

De brandweer is enige tijd bezig geweest met het bevrijden van ten minste één slachtoffer uit het voertuig dat in de sloot terecht is gekomen. Nadat de brandweer het dak van het voertuig heeft geknipt kon het slachtoffer rond 08.25 uur, zo’n drie kwartier na het ongeluk, naar de ambulance worden overgebracht. Hoeveel personen er precies gewond zijn geraakt bij het ongeval, is niet bekend.

De weg was is in verband met de hulpverlening enige tijd afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. Naar de toedracht van de botsing wordt nog onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (14-4-2020 om 16:54)
Wat naar als dat zo lang duurt... Beterschap voor de persoon...
Cookie-instellingen beheren