Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in trappenhuis flat Middelburg

Toegevoegd: 18-04-2020, 07.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het trappenhuis van één van de flatgebouwen aan de Driewegenhof in Middelburg heeft zaterdagochtend brand gewoed.


Omstreeks 06.50 uur werd het alarmnummer 112 gebeld nadat rook was waargenomen in het trappenhuis van de flat het dichtst bij De Overloper. De brandweervrijwilligers van de om de hoek gelegen post Torenweg werden vervolgens met spoed ter plekke gestuurd. De brandweerlieden waren samen met de politie snel ter plekke en er werd een onderzoek ingesteld.

In het trappenhuis van de flat met huurwoningen bleek brand te woedden in een prullenbak. De brandweer heeft het brandje geblust. Vanwege de rookontwikkeling moest vervolgens nog wel het trappenhuis worden geventileerd. Nadat de rook was verdwenen en metingen uitgewezen hadden dat de situatie helemaal veilig was, keerde de brandweer terug naar de kazerne.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren